om mig

Foto: Linda Enarsson

ATT SKAPA MINNEN TILLSAMMANS MED MIN KAMERA OCH GE TILLBAKA NÅGOT TILL ER ÄR DET SOM ÄR FANTASTISKT MED ATT VARA FOTOGRAF


Jag heter Sanna och bor i Östervåla med min man och mina tvillingkillar födda -19 på en mindre gård. Till vardags jobbar jag som skolsköterska på Tärnsjö och Harbo skola i Heby kommun. Jag började läsa min specialist vidareutbildning när barnen var 1 år då jag kände att prioriteringarna i liver vart lite annorlunda sedan dom kom. 

Jag har väldigt mycket annat jag håller på med också än att jobba, fotografera och vara med familjen . Jag har en häst som jag tränar och tävlar i hoppning med. Jag gillar även att resa, baka hundra sorters kakor, prova på nya saker, ja listan kan göras lång.


Jag fick min första systemkamera när jag var 18 år och wow så glad jag vart! Innan dess fyllde jag min dator med bilder från min kompaktkamera av varierande kvalité och då menar jag verkligen varierande kvalité... Åren gick och jag lärde mig att fånga dom där små sakerna som gör bilderna, du vet dom där bilderna man säger WOW om. Dom där små fantastiska sakerna som skiljer en dålig bild gentemot en bra bild. Jag fick mitt första uppdrag -17 och har sen dess gjort några utvalda bröllop och gravidfotograferingar per år.


Jag älskar att fotografera bröllop och gravida! Människorna är allt som oftast glada, stolta och väldigt positiva. Som fotograf vill jag alltid lära mig att bli bättre. Jag ställer höga krav på mig själv och vill att bilderna som kommer tillbaka till er ska vara en bild ni älskar både idag och om 10 år. Jag jobbar för att ni ska känna er bekväma framför kameran och jag kan ge instruktioner om ni vill. Stunden vi har tillsammans ska inte generera i oro utan det ska vara en glad och härlig stund!

Jag älskar att utvecklas och bli bättre! Det går alltid att göra saker annorlunda och bli snäppet bättre. Så just nu är jag även medlem i Golden hour members som drivs utav fantastiska Emelie Bernborg. Varje gång jag loggar in på kurssidan så lär jag mig något nytt. Mina förhoppningar är att detta ska lyfta mig och mitt fotograferande till nästa nivå.

3 snabba fakta om mig

Hästmänniska


Jag fick min första häst när jag var 4 år. Sedan dess har några hästar passerat i mitt liv men idag har jag en stjärna till häst som heter Choco Chic "Kickan". Tillsammans så tävlar vi i hoppning och man kan säga att hon är en bästa vän fast på fyra ben. Det är en speciell dam som man inte bestämmer över utan vi dansar tillsammans.

Sjuksköterska


Till vardags jobbar jag som skolsköterska på Tärnsjö och Harbo skola. Jag började där i augusti -22. Väldigt roligt att ha bytt den klassiska vården till skolans värld.. Jag vart färdig sjuksköterska i Jan -18 och specialistsjuksköterska jun -22.

tvillingmamma


I februari -19 kom mina vilda tvillingar Theo och Troj till världen med dunder och brak. Våran första tid spenderades på NEO då dom kom 5,5v för tidigt. Men vad gör det? Sjukvården är fantastisk när den funkar! Theo föddes med någon som heter snörfåresyndrom vilket medförde att han vart tvungen att amputera sin högra arm. Så han är idag en stolt dysmelist. Men detta är inget som påverkar då dessa två är vildare en vildast och lever rövare är hemma så både jag och min man får gråa hår...