Begravning

En stor händelse i människans liv är den sista anhalten, begravningen.

Att samlas inför en begravning är ett tillfälle att träffa nära och kära för att sörja och ta ett sista farväl av den avlidna. Som med alla tillfällen så är det endast minnen som återstår och att ha kvar bilder ifrån en begravning kan hjälpa till i sorgearbetet och minnas tillbaka på en fin ceremonin.

“Vi anlitade sanna för att ta bilder på våran dotters begravning. Under en sån stund vill man kunna släppa all press och fokusera på nuet. Ta bilder är inget man har ork till eller ens tänker på då sorgen är så stor. Med ditt jobb fick vi med allt ifrån små saker på dekorationer till blommor. I efterhand är bilderna ovärderliga.”


priser

Begravning 1H


Begravningscermon fotograferas med stor respekt för sörjande och den avlidne. Blommor, dekorationer eller andra minnesrelaterade saker dokumenteras på plats innan gäster anländer. Vid jordfästning ingår fotografering utav detta också.
Antal bilder 20-40st

3900:-

Ingår i alla bokningar


Diskussion om hur du vill ha din fotografering
Milersättning ingår inom 3 mil från Östervåla, därutöver 35:-/milen

.

Är det inte konstigt med fotograf?

För en del kan det kännas väldigt märkligt att ha med en fotograf under en så pass känslig och speciell stund som en begravning. Skillnaden mot ett bröllop eller dop så är inte fokuset under begravningen på människorna som är gäster utan snarare själva ceremonin och detaljbilder. Att ha bilder på de olika blomsterarrangemangen eller personliga detaljer är något som kan vara uppskattat att ha kvar efteråt då man i sorgen kanske inte orkar med att tänka på det runt om. Fotograferingen görs med stor respekt för personerna i sorg och gemensamt kommer vi fram till vad som är viktigt för just er.


Bokningsförfrågan


Att skicka en bokningsförfrågan innebär inte att bokningen är bindande. Jag kommer återkoppla till dig snarast möjligen, ofta inom några timmar och därefter pratar vi igenom vad just du vill ha och har tänkt.

Håll koll i skräpposten då mejlen oftast kan hamna där! jag svarar som regel inom 24H från när du skickade!

När jag svarat på mejlet skickar jag en bekräftelse på sms!

FAQ

hur betalar jag?

Du får en faktura efter fotograferingen när du bestämt dig för vilken paketlösning och om extra tillval har gjorts. Fakturan betalas antingen via bank överföring eller via swish.

om jag behöver avboka?

Självklart kan det hända saker i vardagen så senast 48h innan fotograferingen kan du avboka utan extra kostnad. Därefter debiteras fullt belopp.

Hur levereras bilderna?

Bilderna levereras högupplöst via Dropbox där du kan ladda ned till dator eller telefon.