porträtt

Du kanske varken är gravid eller ska gifta dig? Då passar en porträttfotografering perfekt! Denna stund är det du som helt väljer vad som ska fotograferas, allt ifrån familjeporträtt eller en egoboost utav dig själv. Oavsett vad är jag öppen för förslag och skulle det vara så att det inte är inom mitt kunskapsområde så har jag fotografkollegor att bolla vidare dig till:)


“Sanna Wallin är en superhärlig person att arbeta med! Hon är duktig och kreativ och allt känns väldigt enkelt och roligt. Mycket nöjd med bilderna! Rekommendera”


“En rolig stund för hela familjen. Engagerad fotograf, proffsigt med val av tid och plats för att få det rätta ljuset. Bra samspel med vår dotter på 3 år som gav avslappnade bilder. Snabb leverans av urvalsgalleri, dessutom en sneakpeak redan samma kväll. Vi är supernöjda, rekommenderas varmt!””


priser

Det lilla


Paketet för dig som nöjer dig med det lilla. Ca 45min fotografering på 1 i förväg utvald plats utomhus. Du får 7 redigerade bilder i högupplöst format levererade via ett webbgalleri

2900:-

lagom


Det är paketet är det där lagoma paketet för er som inte nödvändigtvis behöver ha allt. Ca en timmes fotografering på 1-2 i förväg utvalda platser utomhus. Du får 15 bilder, redigerade i högupplöst format levererade via ett webbgalleri.

3900:-

Det lyxiga


Det här paketet väljer du om du vill slippa tänka så mycket, slippa ta det ena eller det andra för här får du allt! Ca 1,5h fotografering på 1-3 i förväg utvalda platser utomhus. Du får alla bra bilder ca 40 stycken levererat i ett webbgalleri högupplöst.

4900:-

ingår i alla bokningar


Diskussion om hur du vill ha din fotografering
Milersättning ingår inom 3 mil från Östervåla, därutöver 35:-/milen

.

tillval

blommor

Blommor på fotograferingen livar alltid upp något ortroligt! Jag har bra kontakt med en lokal florist som gör otroligt fina kransar och buketter.


från 500:- och uppåt

extrabilder

Har du valt ett mindre antal bilder i ditt paket så kan du alltid köpa till extra bilder. du betalar aldrig mer än nästa paketnivå


400:- styck

Bokningsförfrågan


Att skicka en bokningsförfrågan innebär inte att bokningen är bindande. Jag kommer återkoppla till dig snarast möjligen, ofta inom några timmar och därefter pratar vi igenom vad just du vill ha och har tänkt. Är det så att inget utav paketen passar in så skriver du bara vad du har tänkt så kommer vi fram till något bra gemensamt!

Håll koll i skräpposten då mejlen oftast kan hamna där! jag svarar som regel inom 24H från när du skickade!

När jag svarat på mejlet skickar jag en bekräftelse på sms!

Att välja paket direkt är inte bindande utan endast en förvarning för mig vad du vill ha:)

FAQ

vilken tid är bäst att fotografera?

Överlägset i kvällsljuset! Även tidigt på morgonen fungerar bra. Ljuset är som mjukast dessa tider och gör så att det inte blir så skarpa skuggor i ansiktet och runt om. Det går givetvis att fotografera dagtid då får man bara välja platser utifrån det.

hur väljer jag bilder?

Bilderna kommer läggas upp i ett privat galleri via Pixiset där du enkelt kan titta igenom bilderna i lugn och ro för att sedan hjärtmarkera dom bilderna du vill ha i ditt paket. När bilderna sedan levereras görs det via en dropbox länk där du laddar ned bilderna antingen till din telefon eller dator. Brukar gå väldigt smidigt:)

hur betalar jag?

Du får en faktura efter fotograferingen när du bestämt dig för vilken paketlösning och om extra tillval har gjorts. Fakturan betalas antingen via bank överföring eller via swish. Det finns även möjlighet att delbetala fakturan på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

om jag behöver avboka?

Självklart kan det hända saker i vardagen så fram till 6h innan fotograferingen kan avbokning göras utan extra kostnad. Det enda som eventuellt behöver betalas utav dig som kund är om du köpt till extra tillval så som blommor. Då dessa behöver beställas några dagar innan själva fotograferingen. Helst så ser ju jag självklart att vi bokar om till en ny dag.