Dop

Dop eller namngivelse är en rolig händelse för hela familjen!

Att få ett namn är något som är en rättighet och i Sverige faktiskt en lag då det är en bestämmelse i barnkonventionen. Som föräldrar är oftast dopet oavsett om det sker som en namngivelse ceremoni eller i kyrkan ett tillfälle att samla nära och kära för att presentera ny tillskottet. Och ett tillfälle att få fika på massa smaskigheter! Dopet för mina tvillingar hade vi i alla fall alldeles för mycket fika på...

priser

Dop ca 2h


Dop/namngivelseceremonin förevigas i kyrkan eller på annan vald plats. Därefter tas gruppbilder på familj och ev faddrar. Fika minglet efteråt fotograferas och detalj bilder på dekorationer, presenter och liknande dokumenteras.
Antal bilder: ca 40-80

4900:-

Ingår i alla bokningar


Diskussion om hur du vill ha din fotografering
Milersättning ingår inom 3 mil från Östervåla, därutöver 35:-/milen

.

Bokningsförfrågan


Att skicka en bokningsförfrågan innebär inte att bokningen är bindande. Jag kommer återkoppla till dig snarast möjligen, ofta inom några timmar och därefter pratar vi igenom vad just du vill ha och har tänkt. Är det så att inget utav paketen passar in så skriver du bara vad du har tänkt så kommer vi fram till något bra gemensamt!

Håll koll i skräpposten då mejlen oftast kan hamna där! jag svarar som regel inom 24H från när du skickade!

När jag svarat på mejlet skickar jag en bekräftelse på sms!

FAQ

hur betalar jag?

Du får en faktura efter fotograferingen när du bestämt dig för vilken paketlösning och om extra tillval har gjorts. Fakturan betalas antingen via bank överföring eller via swish. Det finns även möjlighet att delbetala fakturan på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

om jag behöver avboka?

Självklart kan det hända saker i vardagen så senast 48h innan fotograferingen kan du avboka utan extra kostnad. Därefter debiteras fullt belopp.

Hur levereras bilderna?

Bilderna levereras högupplöst via Dropbox där du kan ladda ned till dator eller telefon.