Gravid

Att vara gravid är för vissa något helt underbart medans vissa tycker det är dom jobbigaste månaderna de har varit med om. Men oavsett hur graviditeten fortlöper så är det något fantastiskt! Ett nytt liv blir till och du ska få en minimänniska att ta hand om. Oavsett om det är din första graviditet eller den femte så vill jag skapa minnen som varar för evigt. Att ta gravidbilder kan ge en sån egoboost för självförtroendet så du kan minnas tillbaka och tänka fy sjutton så snygg jag var! Min vision är att plocka fram det fina och drömmiga i att vara gravid, ni vet det där rosa fluffet som alltid syns utåt på sociala medier MEN på ett avslappnat och enkelt sätt. Oavsett om du är proffs framför kameran eller aldrig är med på en bild kan jag lova att bilderna kommer bli fantastiska!

“Jätte duktig och lättsam fotograf, som verkligen fick mig att känna mig avslappnad och naturlig. Väldigt många vackra klänningar låna så inte ens det behöver man tänka på. Rekommenderas varmt, önskar att jag gjort detta även mina tidigare graviditeter. Ett fint minne för livet”


Vad ska jag ha på mig?


Detta är en utav dom vanligaste frågorna jag får! Jag har valt att ha en stor garderob med olika gravidklänningar som man får låna till sin fotografering. Det finns blandade typer utav klänningar och min vision är att oavsett kroppstyp ska du kunna hitta något som passar!

“Bra förberett och Sanna fick mig att känna mig trygg och avslappnad. Bra instruktioner som var lätta att förstå. Är jätte nöjd över upplevelsen!”


priser

Det lilla


Paketet för dig som nöjer dig med det lilla. Ca 45min fotografering på 1 i förväg utvald plats utomhus. Du får 7 redigerade bilder i högupplöst format levererade via ett webbgalleri

2900:-

lagom


Det är paketet är det där lagoma paketet för er som inte nödvändigtvis behöver ha allt. Ca en timmes fotografering på 1-2 i förväg utvalda platser utomhus. Du får 15 bilder, redigerade i högupplöst format levererade via ett webbgalleri.

3900:-

Det lyxiga


Det här paketet väljer du om du vill slippa tänka så mycket, slippa ta det ena eller det andra för här får du allt! Ca 1,5h fotografering på 1-3 i förväg utvalda platser utomhus. Du får alla bra bilder ca 40 stycken levererat i ett webbgalleri högupplöst.

4900:-

ingår i alla bokningar


Diskussion om hur du vill ha din fotografering. Lån av klänningar.
Milersättning ingår inom 3 mil från Östervåla, därutöver 35:-/milen

<3

tillval

blommor

Blommor på fotograferingen livar alltid upp något otroligt! Jag köper in mina blommor från lokal blomsterhandel och binder kransarna själv vilket gör att jag får dom precis som jag vill ha dom.


från 500:- och uppåt

extrabilder

Har du valt ett mindre antal bilder i ditt paket så kan du alltid köpa till extra bilder. du betalar aldrig mer än nästa paketnivå


400:- styck

“Sanna är en jätteduktig fotograf som verkligen har öga för detaljer och fick mig att känna mig så fin och bekväm genom hela gravid fotograferingen, hon fångade så fina bilder av både mig och naturen och kvällssolen. Kan inte annat än att vara supernöjd med henne!”


Bokningsförfrågan


Att skicka en bokningsförfrågan innebär inte att bokningen är bindande. Jag kommer återkoppla till dig snarast möjligen, ofta inom några timmar och därefter pratar vi igenom vad just du vill ha och har tänkt. Är det så att inget utav paketen passar in så skriver du bara vad du har tänkt så kommer vi fram till något bra gemensamt!

Jag svarar via så mejl kolla gärna skräpposten då mejlen lätt hamnar där! Jag brukar alltid återkomma inom 24h!

När jag svarat på mejlet skickar jag en bekräftelse på sms!

Att välja paket direkt är inte bindande utan endast en förvarning för mig vad du vill ha:)

FAQ

vad ska jag ha på mig?

Lugn! Jag har massor utav klänningar som ingår i bokningen att låna vid fototillfället. Det du kan behöva tänka på är underkläder, välj underkläder som är ljusa och neutrala i färgen. Angående skor så syns inte dessa speciellt mycket om du har en lång klänning annars kan det vara bra att ta några finare skor beroende på klänning.

vilken tid är bäst att fotografera?

Överlägset i kvällsljuset! Även tidigt på morgonen fungerar bra. Ljuset är som mjukast dessa tider och gör så att det inte blir så skarpa skuggor i ansiktet och runt om. Det går givetvis att fotografera dagtid då får man bara välja platser utifrån det.

jag kan inte olika poseringar eller hur man ska göra framför kameran!

Åter igen, lugn! Jag hjälper dig hur du ska hålla händerna eller ställa benen för att bilderna ska bli så bra som möjligt. Har du några egna tankar så är det bara att vi pratar om det så tar vi dom bilderna också. Det är din fotografering och det är du som ska älska dina bilder!

hur väljer jag bilder?

Bilderna kommer läggas upp i ett privat galleri via Pixiset där du enkelt kan titta igenom bilderna i lugn och ro för att sedan hjärtmarkera dom bilderna du vill ha i ditt paket. När bilderna sedan levereras görs det via en dropbox länk där du laddar ned bilderna antingen till din telefon eller dator. Brukar gå väldigt smidigt:)

hur betalar jag?

Du får en faktura efter fotograferingen när du bestämt dig för vilken paketlösning och om extra tillval har gjorts. Fakturan betalas antingen via bank överföring eller via swish. Det finns även möjlighet att delbetala fakturan på 2 eller 3 månader utan extra kostnad.

om jag behöver avboka?

Självklart kan det hända saker i vardagen och en graviditet är ingen undantag. Fram till 6h innan fotograferingen kan avbokning göras utan extra kostnad. Det enda som eventuellt behöver betalas utav dig som kund är om du köpt till extra tillval så som blommor. Då dessa behöver beställas några dagar innan själva fotograferingen