ENDast ett begränsat antal platser! Se bokningsforumulär längst ned!

Nu är det snart jul! Passa på att boka in en julkortsfotografering den 27 november!


Brukar du skicka julkort till dina nära och kära? Det har ökat nu under pandemin att skicka julkort så i år kommer jag erbjuda en julkortsfotografering med en färdig scen där det i paketen ingår fysiska julkort! Smidigt va? För visst är det ganska roligt att få något annat än räkningar i brevlådan;)


Under fotograferingen kommer det vara förberett med en mysig filt med glittrande ljusslinga i bakgrunden. Möjlighet att välja till att ha med tomtar, paket eller julkulor i bild. Kommer vara möjligt att även ha barn som inte sitter upp med då det kommer finnas möjlighet att kudda upp med hjälp utav en amningskudde som stöd för barnet.


Då jag jobbar med det naturliga ljuset utomhus så kommer fotograferingen äga rum just utomhus, så kläder efter väder. Bra tänkt är lager på lager och eftersom vi fotograferar så kortstund kan man snabbt ta av jackan om man vill ha bilder utan jacka.


Fotograferingen kommer ske lokalt i Östervåla utan krav på att ta sig med bil. Exakt plats meddelas några dagar innan fotograferingen. Allt beror på väder. Vid regn ställs fotograferingen in och bokade tider bokas om genom att gemensamt komma fram till en ny dag som passar.

Paketlösning

Julkula 750:-


10 min fotografering

1 redigerad bild i högupplöstformat

6 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

julgran 950:-


10 min fotografering

2 redigerade bilder i högupplöstformat

10 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

julklapp 1450:-


15 min fotografering

5 redigerade bilder i högupplöstformat

15 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

1 print i storlek 20x30cm

Julkort


För att förenkla för er så kommer det finnas färdiga mallar till era julkort att välja mellan! Det kommer gå att välja om alla julkort ska ha samma mall eller om du vill ha olika julkort. Vad som ska stå bestämmer givetvis du själv. Bilderna på julkorten behöver inte heller vara samma bild som du väljer att få i originalbild utan det kan variera. Kommer finnas ytterligare några varianter att välja mellan.

01 / 04

Tider som står ovanför är endast de tider som finns kvar!

FAQ

När ska det vara betalt?

Du betalar ingenting innan fotgraferingen utan fakturan kommer när du valt bild/er . Ingenting levereras innan fakturan är betlat.

Om det regnar?

Vid kraftigt regn kommer det ställas in och ny tid erbjudas.

Om vi blir sjuka?

Då bokar vi in en ny tid så fort som möjligt. Avbokas tiden senare än 12h innan debiteras en kostnad på 300:- .

Rekvisita

Jag kommer ha en del rekvisita men vill du ha tomteluva på ditt barn så tar du med detta själv då jag ej vill att alla barn ska dela mössor med tanke på risk för löss eller liknande.

Leveranstid

Du kommer få en länk med urvalsgalleri senast 1 vecka efter avslutad fotografering och sedan senast 1 vecka efter urval dina färdiga produkter. Min förhoppning är att du ska ha dina produkter inom en vecka från fotograferingen helst:)

Hur funkar det med julkorten?

Julkorten skrivs ut på enkelsidigt fotopapper med vald layout. Det ingår även kuvert till alla julkort. De digitala filerna levereras via en dropbox länk.