ENDast ett begränsat antal platser! Se bokningsforumulär längst ned!

Nu är det snart jul! Passa på att boka in en julkortsfotografering den 17 och 24 november!


Brukar du skicka julkort till dina nära och kära? Eller brukar du vara en sån som mig och glömma bort detta? Eller är du en sån som är ute i sista sekunden med att köpa julklappar?

Då har jag det perfekta tillfället att ordna detta på! Under två dagar kommer jag erbjuda en julig fotografering med en färdig scen att använda sig av. Det bästa av allt är att bilderna levereras dels i högupplöst format digitalt men även i fysiska bilder så som julkort! Så du kan dels göra någon glad med julkorten men även använda bilderna att ge bort i julklapp.

För visst är det ganska roligt att få något annat än räkningar i brevlådan;)


Under fotograferingen kommer det vara möjligt att välja mellan olika rekvisita så att du får just det du vill ha. Det går även att skala av och ta bort det mest juliga för att endast ta porträtt bilder.


Då jag jobbar med det naturliga ljuset utomhus så kommer fotograferingen äga rum just utomhus, så kläder efter väder. Bra tänkt är lager på lager och eftersom vi fotograferar så kort stund kan man snabbt ta av jackan om man vill ha bilder utan jacka.


Fotograferingen kommer ske i Östervåla Lindsbro 415

nyhet! Möjlighet till häst

En nyhet är att det finns möjlighet att ha med världens goaste häst i bilden om man vill. Fjordingen Allyson!

Han älskar barn och han älskar mat. Så att stå still och äta ett äpple eller liknande är han expert på.

01 / 13

Paketlösning

Julkula 950:-


15 min fotografering

3 redigerad bild i högupplöstformat

6 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

julgran 1250:-


15 min fotografering

5 redigerade bilder i högupplöstformat

10 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

julklapp 1750:-


20 min fotografering

10 redigerade bilder i högupplöstformat

15 enkelsidiga julkort i storlek 10x15cm ink kuvert

1 print i storlek 20x30cm

Julkort


För att förenkla för er så kommer det finnas färdiga mallar till era julkort att välja mellan! Det kommer gå att välja om alla julkort ska ha samma mall eller om du vill ha olika julkort. Vad som ska stå bestämmer givetvis du själv. Bilderna på julkorten behöver inte heller vara samma bild som du väljer att få i originalbild utan det kan variera. Kommer finnas ytterligare några varianter att välja mellan. Det ingår frankerade kuvert till julkorten! Allt för att förenkla för dig som köper att verkligen skicka iväg bilderna!

01 / 04

Tider som står ovanför är endast de tider som finns kvar!

Tider som står ovanför är endast de tider som finns kvar!

FAQ

När ska det vara betalt?

Du betalar ingenting innan fotograferingen utan fakturan kommer när du valt bild/er . Du kan välja att dela betalningen på 2 och 3 månader som du vill.

Om det regnar?

Vid kraftigt regn kommer det ställas in och ny tid erbjudas.

Om vi blir sjuka?

Då bokar vi in en ny tid så fort som möjligt. Vill du inte detta och avbokar senare än 6h innan debiteras en kostnad på 500:-

Rekvisita

Jag kommer ha en del rekvisita men vill du ha tomteluva på ditt barn så tar du med detta själv då jag ej vill att alla barn ska dela mössor med tanke på risk för löss eller liknande.

Leveranstid

Du kommer få en länk med urvalsgalleri ca 1 vecka efter avslutad fotografering och sedan ca 1 vecka efter urval dina färdiga produkter. Min förhoppning är att du ska ha dina produkter inom en vecka från fotograferingen helst:)

Hur funkar det med julkorten?

Julkorten skrivs ut på enkelsidigt fotopapper med vald layout. Det ingår även kuvert till alla julkort. De digitala filerna levereras via en dropbox länk.